Volg ons

Beleef het zelf

Durf jij het aan?

Je bevindt je ergens in de 16e eeuw. Je staat op het punt om “The Wheelhouse” te betreden van een grote ontdekkingsreiziger. Tenminste, als je binnen weet te komen. Maar niet getreurd… soms komt hulp uit een onverwachte hoek. 
Ga op ontdekking, laat je meeslepen tijdens deze fantastische tocht, een onvergetelijke reis over de wereld. Maar zorg dat de tijd je niet inhaalt. Als je de raadsels weet op te lossen en de codes weet te kraken wordt de reis alleen maar mooier en indrukwekkender…maar dat is niet voor iedereen weggelegd! 

 

Of voorkom je een nuclaire oorlog? De VS is doorgeslagen. Handelsverdragen behoren tot het verleden. Bondgenoten zijn nog op één hand te tellen. Provocaties vanuit het Witte Huis lijken alles op de spits te drijven en een nucleaire oorlog te ontketenen. Alle ogen van de wereldleiders zijn op de VS gericht. De aankondiging van een nucleaire aanval is inmiddels twee dagen geleden. Iedereen houdt zijn adem in. De nucleaire grootmachten bewaken 24/7 hun radars, klaar om de tegenaanval in te zetten. Een nucleaire oorlog staat op het punt van beginnen als de VS zijn eerste raket afvuurt. Tenzij dat voorkomen wordt….

Wat je ook kiest, deze reizen gaan je niet in de koude kleren zitten!

Kamers

The Wheelhouse

}  Tot 60 minuten
vanaf €105,00
  2 – 6 personen

THE OVAL OFFICE

}  Tot 60 minuten
vanaf €105,00
  4 – 6 personen

Geproduceerd door

Escaperoom Emmen

Brinkenhalte 20
7812HX Emmen
📞 +31 (0) 591 24 56 78
📧 info@escaperoomemmen.nl
BTW nr: NL001414453B82
KvK nr: 59822570

Share This