Ga naar de inhoud

Vandaag zijn er helaas geen plekken meer beschikbaar

Escaperoom Emmen scoort een 9,5 na 386 beoordelingen

VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen

Wat is een escape room?

Een Escaperoom room is een levend spel dat je met vrienden/collega’s/familie kunt spelen. Samen worden jullie in een ruimte geplaatst, waarna je 60 of 90 minuten hebt om te ‘ontsnappen’. Via verschillende aanwijzingen, puzzels en mysteries, moet je er achter komen hoe je moet ontsnappen. Dit kan zijn door middel van codes, sleutels of wellicht op andere manieren! Nadat jullie zijn binnen gelaten door de medewerker, gaat de timer lopen!

 

Deelnemers kunnen tussentijds echter wel hints krijgen, mochten de deelnemers figuurlijk ‘vast’ komen te zitten. Natuurlijk is het veel leuker om dit zelf te kunnen doen. Een Escaperoom medewerker kijkt via camerabeelden mee om de voortgang te bewaken en controle te houden.

Wat is de leeftijdsgrens?

De minimale leeftijd om onze Escape Room te spelen is 12 jaar. Mocht iemand jonger dan 12 jaar zijn, moet er een volwassen begeleider meedoen met het spel. Wij maken hierin geen uitzonderingen. Bij twijfel zullen we vragen om legitimatie. Uiteraard kunt u van tevoren altijd contact met ons opnemen om dit door te spreken. In overleg is veel mogelijk!

 

Voor kinderen hebben we een speciaal ingerichte kids Escape Room, voor kinderfeestjes. Vraag naar de mogelijkheden! Deze Escape Room is v.a. 7/8 jaar. De kamer kan aangepast worden in moeilijkheidsgraad.

Voor hoeveel personen is de Escape Room geschikt?

De Escape Room is geschikt voor 2 t/m 8 personen! Met meer dan 8 personen wordt het te druk in de ruimte, waardoor het qua samenwerking ook veel lastiger wordt om de Escape Room te halen.  Met 4 of 5 personen is de kamer het leukst om te spelen. Wij adviseren dan ook om de Room te spelen met 4 a 5 personen, zodat de beleving optimaal is.

 

Wanneer je wilt gaan spelen met een team die bestaat uit meer dan 8 personen, kunnen we de groepen ook na elkaar laten spelen. In overleg is veel mogelijk!

 

De Kids Escape Room is voor maximaal 10 kids. Ook gaat er een volwassene als begeleider mee naar binnen.

Is de Escape Room ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk?

Ja, sommige kamers zijn rolstoel toegankelijk. Neem altijd contact op zodat wij kunnen voorbereiden en voor de mogelijkheden.

Is er parkeergelegenheid?

Ja, je kunt GRATIS parkeren naast de Escape Room.

Reserveringsvoorwaarden

1. Bindende overeenkomst
 1. Reserveringen gemaakt en bevestigd via de website of per email bevestigd door Escaperoom Emmen zijn bindend.
2. Betalingen
 1. Betalingen voor reserveringen kan online via iDeal of op locatie met pin of contact.
3. Annuleren
 1. Reserveringen kunnen niet geannuleerd worden. De Wet koop op afstand geldt niet voor logies, vervoer, restaurantdiensten of vrijetijdsbesteding die je afspreekt op een vaste datum. U kunt uiteraard een annuleringsverzekering afsluiten bij uw eigen reisverzekering. Ook (nog) niet betaalde reserveringen moeten derhalve betaald worden vanaf het moment dat de reservering is bevestigd door Escaperoom Hardenberg of online de bevestiging is ontvangen.
 2. Het wijzigen van een reservering betekent een annulering van de bestaande reservering. In overleg kan de Escaperoom Emmen hierin tegemoet komen en enkel wijzigingskosten in rekening brengen.
4. Het spel
 1. Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar waarbij minimaal 1 volwassene per spel aanwezig is.
 2. 3-8 personen per spel.
 3. Mensen die onder invloed zijn van drank en/of drugs wordt toegang tot de Escape Room ontzegd. Er vindt dan geen restitutie plaats van de toegangsprijs.
 4. Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van de Escape Room twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.
 5. Je dient exact op de gereserveerde tijd aanwezig te zijn, ben je te laat dan gaat dit van de speeltijd af.
 6. Er is camera bewaking aanwezig voor de veiligheid van de deelnemers. Instructies dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
 7. Het is niet toegestaan om brute kracht te gebruiken of dingen te forceren tijdens het spel.
 8. Toegang tot de Escape Room en het spelen van dit spel is geheel op eigen risico.
 9. Wij zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijke eigendommen en of schade die hier aan toegebracht wordt.
5. Geheimhouding
 1. Het plezier van de Escaperoom Emmen blijft behouden wanneer louter over de ervaring, maar niet over de geheimen verteld wordt. Beschouw jezelf daarom tot geheimhouding verplicht.

Wanneer kom jij het mysterie oplossen?

Welke uitdaging je ook kiest, je gaat op reis naar een geweldige ervaring. Lukt het jou om binnen de tijd alle geheimen te ontrafelen?

Ga de uitdaging aan! Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen? Ontrafel alle geheimen.

Vandaag zijn er helaas geen plekken meer beschikbaar