Ga naar de inhoud

Vandaag zijn er helaas geen plekken meer beschikbaar

Escaperoom Emmen scoort een 9,5 na 386 beoordelingen

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

We vinden het tof dat jullie ons spel willen komen spelen! We willen jullie wel graag attenderen op een aantal huisregels:

Heb je een reservering gemaakt voor Escaperoom Emmen? Dan betekent dit dat je akkoord gaat met onze voorwaarden. Houd in ieder geval rekening met de volgende voorwaarden

Annulering voorwaarden:

 • Annuleren is kosteloos tot en met 5 dagen voor de reservering. (Voorbeeld: als je op zaterdag gereserveerd hebt, kun je tot en met de maandag ervoor kosteloos annuleren)
 • Annuleer je 3 of 4 dagen voor de reservering? Dan krijg je de helft van het geld terug. (Voorbeeld: als je op zaterdag gereserveerd hebt en je annuleert op de dinsdag of woensdag ervoor, dan storten wij de helft van het geld terug op je rekening).
 • Annuleer je 1 of 2 dagen voor de reservering, op de dag zelf, of kom je niet opdagen? Dan kunnen we helaas geen geld teruggeven, ongeacht de reden.

Annuleren van een spel kan door een mail te sturen naar info@escaperoomemmen.nl. Vermeld in je mail je
naam, telefoonnummer en de reservering(en) die je wilt annuleren. !

Algemene Voorwaarden:

 • Escape Room Emmen is in principe niet gevaarlijk.
  Toch kan er altijd iets gebeuren. Het is belangrijk te weten dat je het spel op eigen risico speelt. Loop je onverhoopt lichamelijk letsel op? Dan kun je dat niet verhalen op Escape Room Inside Out.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. In de ontvangstruimte kunnen spelers hun jassen en tassen opbergen. Er is ook een afsluitbaar kastje voor waardevolle eigendommen.
 • De spelleider kijkt via een camerasysteem mee naar het spel. Hij hoort ook wat er in de kamer gezegd wordt. Mocht er iets naars gebeuren of iemand wil uit de kamer, dan maakt de spelleider de deur direct open.
 • Hoe laat moet je er zijn?
  Zorg ervoor dat je groep 15 minuten vóór het spel aanwezig is (heb je bijvoorbeeld om 14 uur gereserveerd,
  zorg dan dat je om 13.45 uur aanwezig bent). Je krijgt dan een korte speluitleg. Is je groep te laat? Dan zijn we genoodzaakt om wat van de tijd af te halen, om ervoor te zorgen dat de groep ná jullie gewoon op tijd kan beginnen.

Onze huisregels

 • Als je ons spel speelt, mag je niet onder invloed zijn van alcohol of drugs. Een borreltje vooraf is oké. Maar wij zien erop toe dat iedereen ‘nuchter’ de kamer betreedt. Als de spelleider vermoedt dat iemand teveel gedronken heeft of onder invloed is van drugs, dan heeft hij altijd het recht om iemand niet toe te laten tot de kamer. Daarover kan ook niet gediscussieerd worden.
 • Roken is verboden in het hele pand.
 • Eten en drinken mag niet worden meegenomen in de kamer.
 • Uiteraard zijn jullie niet de enige groep die wil genieten van de Escaperooms bij Escape Room Emmen. Wees daarom voorzichtig met onze mooie, historische spullen! In ons spel hoef je niets met kracht of forceren te openen. Zit iets dicht, dan
  zit het ook dicht. Je merkt het vanzelf wel als het open gaat. Met een passende sleutel, een goed uitgevoerde opdracht of een juiste code gaat dat heel gemakkelijk. Alles wat aan de muren hangt, moet ook blijven hangen. Meubels hoef je niet te verplaatsen. En het is nergens voor nodig om op dingen te klimmen. We hebben op de objecten die niet bij het spel horen, een sticker met een kruis geplakt. Objecten die wel bij het spel horen, maar niet te hoeven worden verplaatst hebben we aangegeven met een sticker met een hand er op. Dit wordt tevens in de speluitleg besproken.
 • Je mag je telefoon niet meenemen in de kamer. Je hebt er namelijk helemaal niks aan. We willen liever niet dat er in de kamer foto’s gemaakt worden. Telefoons kun je in de ontvangstruimte opbergen in een afsluitbaar kastje.
 • Tot slot drukken we je op het hart dat we het cool zouden vinden als je het geheim van de Baron en de Professor ook echt als geheim met je meedraagt. Vertel je vrienden gerust hoe leuk en spannend je ervaring was bij Escape Room Emmen. Maar vertel ze niks over de raadsels, puzzels of opdrachten die je moest volbrengen. Dat houdt het spannend voor iedereen die het spel nog wil spelen!

Met het lezen van bovenstaande regels en het reserveren van de kamer, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Veel plezier en succes gewenst bij Escape Room Emmen!