Ga naar de inhoud

Vandaag zijn er helaas geen plekken meer beschikbaar

Escaperoom Emmen scoort een 9,5 na 386 beoordelingen

Escaperoom The Basement (Hoogeveen)
OLYMPISCHE SPELEN

DURF JIJ HET AAN?

Project Blue

Het verhaal — Het mythische gehucht Sawalee werd in de 16e eeuw platgebrand, nadat de complete bevolking van turfstekers stierf door een mysterieuze besmettelijke ziekte. In 1976 ontdekte een archeoloog bij graafwerkzaamheden net buiten Hoogeveen het massagraf van Sawalee, met tussen de botten een mysterieuze helblauwe steen.

Vervolgens kreeg de archeoloog dezelfde besmettelijke ziekte en werd hij door de gemeente Hoogeveen in quarantaine gehouden in een geheime kelder, met de codenaam Project Blue 26A8. Wat zich daar allemaal heeft afgespeeld is nooit bekend geworden, maar je zal er maar opgesloten zitten…

Voor wie?

Onze Escaperoom Project Blue 26A8 is geschikt voor jong en oud. Jongeren vanaf 12 jaar (die niet al te bang aangelegd zijn) zijn van harte welkom, mits onder begeleiding van volwassen.

De kamer is extra interessant voor vrienden, collega’s en families die wel van een uitdaging houden!

Grill with a trill

Het verhaal — Waan je in een andere tijd, in Escaperoom Grill With A Thrill ga je terug naar de hoogtijdagen van Elvis Presley, Buddy Holly en Dolly Parton. Restauranteigenaren Franciska Fries en Barry Burgers zitten met de handen in het haar, de eens zo geliefde diner is de laatste maanden geen schim meer van wat het is geweest.

Sterrenkok Kenny Ketchup wordt geprezen om zijn overheerlijke burgers met geniale sausen. Echter niemand lijkt ze nog op prijs te stellen. Klanten komen vrolijk binnen en verlaten het restaurant stuk-voor-stuk somber en emotieloos…

Voor wie?

Onze Escaperoom Grill with a Thrill is door ons aan te passen voor verschillende leeftijden. Op basis van de samenstelling van de groep, kunnen we dus subtiele wijzigingen doorvoeren om het op maat te maken. Zo is er zelfs een versie van de kamer die geschikt is voor kinderfeestjes (vanaf 10 jaar). Maar dat houdt niet in dat de normale versie “eenvoudig” is voor volwassenen, sterker nog, de kamer heeft een pittig karakter en ontsnappen is zeker geen zekerheid.

Inspiratie

Wanneer kom jij het mysterie oplossen?

Welke uitdaging je ook kiest, je gaat op reis naar een geweldige ervaring. Lukt het jou om binnen de tijd alle geheimen te ontrafelen?

Ga de uitdaging aan! Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen? Ontrafel alle geheimen.

Vandaag zijn er helaas geen plekken meer beschikbaar