Ga naar de inhoud

Vandaag zijn er helaas geen plekken meer beschikbaar

Escaperoom Emmen scoort een 9,5 na 386 beoordelingen

Escaperoom kinderfeestje!

UNIEKE BELEVING

OLYMPISCHE SPELEN

DURF JIJ HET AAN?

ESCAPEROOM – HET MEEST UITDAGENSTE KINDERFEESTJE 

Het LEUKSTE en SPANNENDSTE kinderfeestje vier je bij Escaperoom Emmen! Nodig je beste vrienden uit, en ga samen op een spannend avontuur. Ontrafel alle puzzels en raadsels, en probeer het mysterie op te lossen!

Denk jij samen met je vrienden het geheim van de Olympische spelen te kunnen kraken?

Tijdens de olympische spelen in Parijs. – 1924, was het voor eerst dat vrouwen mee mochten doen aan deze spelen. Voor de mannen en de vrouwen was dit heel spannend, zo spannend dat er dingen gebeurden die niet door de beugel konden, volgens de mannen waren de vrouwen niet sterk genoeg om mee te doen. Een Amerikaanse atlete , genaamd Helen Johnsen, ging op onderzoek uit. Ze ontdekte het grote geheim in het kantoor van Baron Pierre. Maar toen ze het geheim aan iedereen wou bekend maken, verdween ze..  Kunnen jullie Helen Johnsen helpen terug te vinden en haar geheim ontrafelen?

Het programma:

We ontvangen jullie met cake en ranja, en zullen beginnen met het uitpakken van alle cadeautjes, als alles is uitgepakt en het verjaardagslied uit volle borst is gezongen, gaan we beginnen!!

Samen met je vrienden ga je de Olympische kamer spelen, je krijgt 60 minuten de tijd om weer uit de kamer te ontsnappen! Probeer alle puzzels en raadsels zo snel mogelijk op te lossen en zo de uitgang te vinden.

Wanneer jullie weer ontsnapt zijn uit de kamer, zullen we dit met elkaar nabespreken met een lekkere beker ranja en chips. We zullen het feestje afsluiten met een leuke groepsfoto!

Kinderfeestje – Olympische spelen

  • Max. 8 kids,
  • Incl. Ranja, cake & chips,
  • Spelen van de escaperoom (60 minuten),

Duur van het gehele kinderfeestje is +-2 uur. Tijden kunnen uitlopen.

Prijs €125,-

Een kinderfeestje reserveren? Mail of bel ons!

0591 – 245678

info@escaperoomemmen.nl

Inspiratie

Wanneer kom jij het mysterie oplossen?

Welke uitdaging je ook kiest, je gaat op reis naar een geweldige ervaring. Lukt het jou om binnen de tijd alle geheimen te ontrafelen?

Ga de uitdaging aan! Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen? Ontrafel alle geheimen.

Vandaag zijn er helaas geen plekken meer beschikbaar